afbeelding jack russel terrier puppy

Artikel: "Marc de Hond ambassadeur van DELA goededoelenfonds"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Marc de Hond ambassadeur van DELA goededoelenfonds

Bron: ANP Pers support. Geplaatst op 02-09-2015 om 12:38 uur.

Marc de Hond ambassadeur van DELA goededoelenfonds

Theatermaker, presentator, voormalig DJ en rolstoelbasketballer Marc de Hond gaat zich als ambassadeur inzetten voor het DELA goededoelenfonds.

Thema van het DELA goededoelenfonds is 'Onbeperkt!'. Met dit thema worden mensen met een beperking uitgenodigd om, als vrijwilliger, iets goeds te doen voor een ander. Iets goeds doen voor een ander zorgt ervoor dat je van betekenis kan zijn, dat je ertoe doet, gewaardeerd wordt en meetelt in onze samenleving. Mia van Eijl, manager DELA goededoelenfonds is heel blij met het ambassadeurschap van Marc de Hond: "Marc weet als geen ander dat het leven gaat zoals het gaat en dat je daar weinig invloed op hebt. Waar je wel invloed op hebt is hoe je omgaat met datgene wat op jouw pad komt. Marc is een heel positief ingesteld mens en een kanjer in denken in mogelijkheden."

Anderen inspireren
De invulling van het thema 'Onbeperkt' van het DELA goededoelenfonds past goed bij de levenshouding van Marc. Op zijn 25ste kreeg hij een dwarslaesie. Een moeilijke periode brak aan. Hij moest accepteren dat hij nooit meer zou lopen. Nu kijkt hij vooral naar wat hij nog wel kan. Zo toert hij vanaf 5 september wederom langs de Nederlandse theaters met zijn voorstelling Scherven brengen geluk. "Ik wil laten zien hoe mooi het is om ondanks je beperking een ander te verrassen met je kracht, kwaliteit of talent. Door nu ook ambassadeur te zijn van het DELA goededoelenfonds geef ik meer mensen met een beperking net dat duwtje in de rug dat ze nodig hebben." Samen met de leden van de Raad van Toewijzing gaat hij projecten selecteren. Ook trekt hij het land in om projecten te bezoeken. Bekijk hier het filmpje van Marc.

Over coöperatie DELA
Circa 150 vestigingen, 2.400 medewerkers, 42.000 uitvaarten per jaar en 3,7 miljoen verzekerden maken coöperatie Draagt Elkanders Lasten (DELA) marktleider in de Benelux. DELA helpt mensen al bijna 80 jaar tegen een eerlijke prijs met een begrafenis of crematie, repatriëring, nabestaandenzorg en financiële diensten op deze terreinen. Het is de ambitie van coöperatie DELA dat haar leden en hun nabestaanden de toekomst zo zorgeloos tegemoet kunnen zien. Coöperatie DELA gelooft niet alleen in een waardig afscheid voor iedereen, maar ook dat we er zijn voor elkaa

Bekijk het volledige artikel op ANP Pers supportGERELATEERD NIEUWS

Cabaretier Marc de Hond viert zijn dwarslaesie in het theater

Marc de Hond speelt voorstelling in Engels

Solotour Marc de Hond verlengdSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "ANP Pers support":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van ANP Pers support. Een overzicht van alle nieuws artikelen van ANP Pers support vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 50 artikelen van ANP Pers support.

Rashondengids biedt handvat voor puppy kopers ...

Geplaatst op 01-10-2015 om 11:16 uur.


Superhond Sako Kidsweek Dier van het Jaar 2015 ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:38 uur.


Huskysledehonden voor 1 dag taxidienst in Amsterdam-Noord ...

Geplaatst op 29-09-2015 om 17:12 uur.


Nederlands kampioenschap honden gehoorzaamheid ...

Geplaatst op 02-09-2015 om 13:52 uur.


1   2   3   4   5       Volgende