afbeelding hond met oordopjes in menu rechts

Artikel: "Huskysledehonden voor 1 dag taxidienst in Amsterdam-Noord"

Hieronder vindt u het artikel dat u zoekt. Door op de link te klikken, komt u op de website van de originele bron van het nieuws. Hier vindt u mogelijk nog meer informatie of een uitgebreidere versie van dit artikel.

Huskysledehonden voor 1 dag taxidienst in Amsterdam-Noord

Bron: ANP Pers support. Geplaatst op 29-09-2015 om 17:12 uur.

Een onverwacht beeld vandaag in Amsterdam-Noord, waar zes Huskysledehonden samen met hun baasje Roderick Glastra voor één dag als taxidienst fungeerden. Mensen die het aandurfden, kregen een ritje aangeboden van de ongebruikelijke Husky taxi. Een tocht van een krappe kilometer, waarmee ze alvast een vleugje meekregen van een aantal winterse reizen die er te verdienen zijn door kilometers te sparen bij een actie van kauwgommerk Sportlife. 'What a ride', aldus Marleen van Noord over dit oneigenlijke ritje door Amsterdam-Noord. 'Echt heel vet om onderdeel te zijn van een plaatje dat ik alleen ken van de TV en al tijden op mijn bucketlist staat. De setting is hier iets anders, maar spannend was het wel.'

Jongeren steeds vaker op zoek naar extreme avonturen
Jongeren zoeken steeds vaker naar vakanties die gepaard gaan met onverwachte gebeurtenissen en avonturen die zorgen voor een adrenaline boost. Denk aan populaire en uitdagende sporten als puenting, flyboarden, ski-bungee-schansspringen of ijsduiken. Sportlife deed onderzoek naar winterse avonturen en heeft in lijn daarmee een actie voor de komende winter bedacht. Iedereen die het aandurft kan dit soort ijzingwekkende en onverwachte avonturen winnen. Uit ditzelfde onderzoek blijkt dat 51% van de jongeren het liefst een huskysledetocht in Zweden wil maken. Maar ook freeboarden in Japan is populair.

IJskoude avonturen
De bijzondere ijskoude ervaringen die je met Sportlife kan winnen bestaan naast husky sleeën ook uit onder andere heli skiën in Italië (620 KM), ijszeilen in Oostenrijk (950 KM), splitboarden in IJsland (2240 KM) of freeboarden in Japan (8690 KM). Meedoen kan door de speciale Sportlife actieverpakking te kopen met daarin een unieke code en kilometers variërend van 50 km tot 10.000 km en in te vullen via www.sportlife.com.

Bekijk het volledige artikel op ANP Pers supportGERELATEERD NIEUWS

Amsterdam | Hond zorgt voor file op A10

Loslopende honden zorgen voor files rond Amsterdam

Amsterdam | Pitbull bijt klein hondje dood in NoordSommige bronnen willen hun artikel nog wel eens verwijderen of verplaatsen. Mogelijk kunt u het artikel dan alsnog via Google vinden.


Alle nieuws artikelen over honden die zijn opgenomen op deze website, zijn publiekelijk beschikbaar gesteld middels rss feeds. Welke zijn gepubliceerd op de website van de betreffende nieuwsbronnen. Hondenplaneet.nl is geen eigenaar van deze feed of de content die zich hierin bevindt. Deze website vervult voor u de functie van een zoekmachine op het gebied van nieuws over honden.


Meer nieuws van "ANP Pers support":

Hieronder vindt u meer nieuws artikelen van ANP Pers support. Een overzicht van alle nieuws artikelen van ANP Pers support vindt u hier.

Resultaten 1 - 4 van in totaal 50 artikelen van ANP Pers support.

Rashondengids biedt handvat voor puppy kopers ...

Geplaatst op 01-10-2015 om 11:16 uur.


Superhond Sako Kidsweek Dier van het Jaar 2015 ...

Geplaatst op 30-09-2015 om 17:38 uur.


Nederlands kampioenschap honden gehoorzaamheid ...

Geplaatst op 02-09-2015 om 13:52 uur.


Marc de Hond ambassadeur van DELA goededoelenfonds ...

Geplaatst op 02-09-2015 om 12:38 uur.


1   2   3   4   5       Volgende